Over ons

Fulgens is een SPRL op mensenmaat, opgericht in oktober 2018 door Alexandre Castelain na meer dan 9 jaar professionele ervaring in de IT-sector. Deze jaren hebben hem in staat gesteld om verschillende management- en ontwikkelingsprocessen te leren via de bedrijven waarmee hij heeft kunnen samenwerken.

Waarom wilde ik Fulgen creëren ? Jarenlang heb ik de gelegenheid gehad om verschillende evenementen te organiseren. Tijdens deze projecten moest ik veel elementen van A tot Z beheren en ik vond het leuk. Ik had de gelegenheid om partners te ontmoeten, plan, budget en het eindresultaat met trots te beijken.

Sindsdien wist ik dat ik op de lange termijn een bedrijf wilde oprichten dat kwatliteitswerk zou doen en waarvan de klanten tevreden zou zijn. Ik ben dus begonnen met het opdoen van ervaring, door mijn werk maar ook door vele persoonlijke projecten.

Sinds de oprichting heb ik het gevoel dat Fulgens een echte expertise bij onze klanten en wat ze zoeken inbrengt : een verbetering van de kwaliteit, maar ook meer productiviteit. Dankzij mijn verschillende ervaringen kan ik hen concreet adviseren over de implementatie van processen die bij hun behoeften ansluiten.

Dankzij ons bedrijfsleven kunnen we zowel op afstand als rechtstreeks met onze klanten werken. Van Rijsel naar Brussel via Doornijk, Bergen of Gent.

Onze vakkennis

Onze bedrijfssector is voornamelijk gericht op Fullstack webtechnologieën en meer specifiek op PHP en Javascript. We werken meestal met de volgende tools :

  • PHP 5 - 7
  • Symfony 2 - 3 - 4
  • Javascript
  • CSS - LESS - SASS
  • HTML 5
  • Webpack - Gulp
  • GitLab - GitHub - Suite Atlassian
  • Référencement Google

We hadden de mogelijkheid om aan diverse projecten te werken : B2B - B2C sites, statistiek sites, BigData consultatie, stock/prijs management optimalisatie...

Wij zijn gewend om ons aan de behoeften van onze klanten aan te passen, aarzel niet om ons ambitieuze projecten voor te stellen!

Contact

Het kan niet makkelijker zijn: